Lagrotta

Charakteristika

Červené plné rubínové barvy. S vinnou vůní, připomínající hořké mandle. Chutná plně a harmonicky.

Kulinářské využití

Hodící se ke zvěřině a rožnění. Také se hodí ke zralím sýrům.

Chemické vlastnosti

  • Obsah Alkoholu: 12.00%
  • Cukry: / g/l
  • Celková kyselost: 5,40 g/l
  • Průměrná kyselost: <0,35 gr/l
  • Ph:3,55
  • Sulfáty: <150 mg/l
  • Obsahuje sulfáty

Nutriční hodnoty

  • n.1 g alkoholu : 7 kcl
  • n.1 l suchého mající 10% vol: 600 Kcal
  • n.1 g zbytkové cukry : 4 Kcal

Produkt není určen pro děti a další ohrožené skupiny.

Balení

  • Sudy 25 l ocelové
  • Boxy 5 – 20 l
  • Kanystry (různých rozměrů)
  • íno v cisterně.

Víno musí být uchovávané v chladu bez kontaktu se světlem a vzduchem.

Valle Don Giulio vyhrazuje nejvyžší pozornost chuťi a kvalitě produktů, garantující kontrolu kvality finálního produktu. Naše společnost kontroluje kvalitu dle principů systému HACCP v souladu s evropskými nařízeními.

Data uvedena výše reprezentují maximální hodnoty ke stanovenému typu produktu ke kterému se vztahují. Některé údaje se mohou lišit dle druhu balení.