Bollerosa Vineria

Charakteristika

Růžové barvy. Ovocnou vůní růžových plodů.

Kulinářské využití

Výtečný aperitiv, ladící k mořským plodům desertům a předkrmům na bázi rybiny.

Chemické vlastnosti

  • Obsah Alkoholu: 10.50%
  • Cukry: 30 g/l
  • Celková kyselost: 5,90 g/l
  • Průměrná kyselost: <0,33
  • Ph:3,30
  • Sulfáty: <180 mg/l
  • Obsahuje sulfáty

Nutriční hodnoty

  • n.1 g alkoholu : 7 kcl
  • n.1 l suchého mající 10% vol: 600 Kcal
  • n.1 g zbytkové cukry : 4 Kcal

Produkt není určen pro děti a další ohrožené skupiny.

Balení

  • Sudy 25 l ocelové
  • Boxy 5 – 20 l
  • Kanystry (různých rozměrů)
  • Víno v cisterně.

Víno musí být uchovávané v chladu bez kontaktu se světlem a vzduchem.
Valle Don Giulio vyhrazuje nejvyžší pozornost chuťi a kvalitě produktů, garantující kontrolu kvality finálního produktu. Naše společnost kontroluje kvalitu dle principů systému HACCP v souladu s evropskými nařízeními.
Data uvedena výše reprezentují maximální hodnoty ke stanovenému typu produktu ke kterému se vztahují. Některé údaje se mohou lišit dle druhu balení.