Al Sugo Di Salsiccia

Ingredience: (pro 2 osoby)

  • 320g těstovin tagliatelle
  • 4ks Salsiccia – Talián nebo Toulouská klobása
  • 2 naběračky Sugo Pomodoro e Basilico
  • 4 stroužky česneku
  • snítka rozmarýnu
  • hrst nasekané petrželové natě
  • 1 dcl bílého vína

Postup:

Těstoviny uvaříme v horké osolené vodě dle návodu na obalu.

Na rozpálenou pánev s olejem vhodíme celé stroužky česneku, chvíli opečeme, aby česnek pustil aroma, poté vyndáme. Do pánve přidáme klobásu zbavenou střívka a rozkrájenou na kousky. Po chvíli vhodíme rozmarýn, zalijeme vínem, promícháme a nakonec přilijeme omáčkou Sugo Pomodoro e Basilico. Dochutíme solí.

Uvařené těstoviny smícháme na pánvi s klobáskou, ozdobíme petrželkou a rozmarý-nem. Buon apetito!